skip to Main Content

Om

Hellman Dynamic AB är ett snabbväxande IT-bolag från Borlänge i Dalarna. Vi har gedigen kompetens inom systemutveckling, agila metoder och offentlig upphandling. Vår platta organisation och familjära företagskultur ligger till grund för vår tillväxt. Vi kombinerar detta med att alltid vara öppna för nya samarbetspartners samt att ständigt se efter nya möjligheter att förbättra vår och våra kunders affärer!

Historia

Hellman Dynamic bildades 2012 av Erika och Olle Hellman. Ursprunget till företaget är Olles produkt Esportcalendar som sammanställde information om olika event inom E-sport. Som mest hade produkten 1,5 miljoner unika användare per månad. Produkten uppmärksammades av ett storbolag som även köpte produkten. Här hade grundarna av bolaget kunnat vara nöjda men på grund av genuin passion för teknik och entreprenörskap slutade inte resan.

Olle och Erika Hellman hade länge jobbat på större företag och en vilja att skapa något eget växte sig allt starkare. Resultatet blev att Olle och Erika avslutade sina anställningar 2015 och klev in som konsulter i bolaget på heltid. Kundernas behov växte och 2017 började Hellman Dynamic anställa fler medarbetare samt skapa samarbeten med branschkollegor och har fortsatt växa sedan dess.

2021 hade vi äran att bli länsgasellvinnare i Dagens Industris tävling Gasellen.

2022 hade vi äran att bli Årets Företagare i Borlänge.

Möte

Kvalité, miljö och integritet

Hellman Dynamic är ISO-certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 för sitt arbete inom kvalité och miljö.

Miljöpolicy
Kvalitetspolicy
Integritetspolicy

certifikat

Dynamic in every moment

Back To Top