skip to Main Content

Hjälp, vi har för mycket att göra!
Vi behöver utöka vårt agila inhouse-team med en duktig och erfaren systemutvecklare som kan fungera både som Lead Developer och IT-konsult ute hos kund. Teamet jobbar med olika kunduppdrag och utveckling av Skynet för tidrapportering.

Vem är du?
Vi vet inte vem du är men vi vill att du förutom att vara en skön nörd är grym på främst React och Javascript men såklart även andra tekniker. För att trivas hos oss behöver du tycka om att jobba agilt. För oss innebär agilt att vi maximerar nyttan för våra kunder med minimal insats. Det innebär t.ex. att vi inte strävar efter 100% coverage på våra unit tester. 50% kan var good enough och det är mycket så vi jobbar. Vi försöker minimera allt arbete som är onödigt och inte tillför värde. Du behöver även gilla att jobba i team och vara ödmjuk. Vi ifrågasätter gärna varandras lösningar och idéer på ett vänligt sätt för att det ger bättre lösningar. Humor är ett krav, annars kommer du inte att trivas hos oss.

Vad kommer du att få göra?
I början kommer du lägga majoriteten av din tid som konsult ute hos kund men på sikt kommer du att växla upp och jobba 100% inhouse. Du kommer att få jobba med nyutveckling och förvaltning i olika kunduppdrag och utveckling av vår produkt Dynamic Time som bäst kan beskrivas som Skynet för tidrapportering. Du kommer att få jobba med både frontend och backend tillsammans med sköna kollegor.

Vilka tekniker jobbar vi med?
Vi jobbar främst inom Microsoft-stacken med .NET, C# och Azure. Vi jobbar även med PWA:er byggda med React och Javascript/Typescript. Det händer att vi jobbar med andra tekniker också så det är en fördel om du tycker om att lära dig nya tekniker och programmeringsspråk. Har du byggt Skynet så är det ett stort plus, kanske rent av en garanti för att få jobbet.

Vilka är vi på HDAB (Hellman Dynamic AB) då?
Vi är ett härligt gäng nördiga personer med kontor i Borlänge och Gävle. Något som utmärker oss är att vår ledning verkligen bryr sig om de anställda och sätter deras välmående främst, på riktigt! I fikarummet diskuterar vi viktiga saker som vilket hus är bäst i Game of Thrones, Android eller iPhone, Crossfit eller Spinning, Dansband eller R’n’B, Star Wars eller Star Trek och andra viktiga frågor.

Känns det fortfarande intressant?
Toppen, då är det bara att du slänger ihop ditt CV med personligt brev och skickar in genom att klicka på Ansök nedan.
Sedan återkopplar vi så fort vi kan om nästa steg i processen. Vi kommer ha urval och intervjuer löpande så dröj inte för länge med att skicka din ansökan 🙂

Formella krav

  • Jobbat minst 5 år som systemutvecklare inom Microsoft-stacken och byggt flera olika lösningar med React.
  • Vi kommer att lägga väldigt stor tyngd på dina personliga egenskaper och söker framåtanda och driv.
  • Flytande svenska i tal och skrift.
  • Du ska vara svensk medborgare då många arbetsuppgifter kan kräva säkerhetsklassning.

Placeringsort är Borlänge med möjlighet till distansarbete även efter pandemin.

Vi värnar mångfald och ser gärna kvinnliga sökanden.

Vi har gjort vårt medieval och kommer inte använda oss av extern hjälp för rekrytering eller marknadsföring.

Sista dag för ansökan är 31 augusti 2021.

Back To Top