skip to Main Content

Hjälp, vi har för mycket att göra!
Vi har vunnit flera stora affärer och kommer därför behöva bli fler. Vi söker systemutvecklare, testledare, arkitekter, projektledare, kravanalytiker och UX-designers.

Vem är du?
Vi vet inte vem du är men vi vill att du förutom att vara en skön nörd är grym på det du gör. För att trivas hos oss behöver du tycka om att jobba agilt. För oss innebär agilt att vi maximerar nyttan för våra kunder med minimal insats. Du bör även gilla att jobba i team och vara ödmjuk. Vi ifrågasätter gärna varandras lösningar och idéer på ett vänligt sätt för att det ger bättre lösningar. Humor är ett krav, annars kommer du inte att trivas hos oss.

Vad kommer du att få göra?
Du kommer att jobba som konsult ute hos kund inom det område du önskar. Våra kunder finns inom både offentlig sektor och det privata näringslivet. Vi stämmer alltid av med dig innan vi skickar ditt CV till kund och även innan vi accepterar ett uppdrag. Det ska kännas bra för både dig och kunden.

Varför vara konsult?
En stor fördel med att vara konsult är att du får prova på många olika uppdrag och verksamheter. Du kan enkelt byta arbetsuppgifter men samtidigt ha kvar din arbetsgivare. Med ord goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas.

Vilka tekniker jobbar vi med?
Vi jobbar främst inom Microsoft-stacken med Microsoft 365, .NET, C#, SQL Server, Azure DevOps, Angular, React, Typescript, Javascript samt Azure. Gällande metoder så brukar det vara PM3, XLPM, Scrum och Kanban som används men även SAFe. Det varierar såklart mellan uppdragen men ovan nämnda brukar vara det vanligaste. Meriterande är om du har datorkörkort 😉

Vilka är vi på Hellman Dynamic då?
Vi är ett härligt gäng nördiga personer med kontor i Borlänge och Gävle. Något som utmärker oss är att vår ledning verkligen bryr sig om de anställda och sätter deras välmående främst, på riktigt! I fikarummet diskuterar vi viktiga saker som vilket hus är bäst i Game of Thrones, Android eller iPhone, Crossfit eller Spinning, Dansband eller R’n’B, Star Wars eller Star Trek och andra viktiga frågor. Utöver detta så får man tillgång till vår gruppchatt med fantastiska memes och ordvitsar.

Känns det fortfarande intressant?
Toppen, då är det bara att du slänger ihop ditt CV med personligt brev och skickar in genom att klicka på Ansök nedan.
Sedan återkopplar vi så fort vi kan om nästa steg i processen. Vi kommer ha urval och intervjuer löpande så dröj inte för länge med att skicka din ansökan 🙂

Formella krav

  • Jobbat minst 4 år inom ditt kompetensområde
  • Vi kommer att lägga väldigt stor tyngd på dina personliga egenskaper och söker framåtanda och driv.
  • Flytande svenska i tal och skrift.
  • Du ska vara svensk medborgare då många arbetsuppgifter kan kräva säkerhetsklassning.

Placeringsort är Borlänge med möjlighet till distansarbete även efter pandemin.

Vi värnar mångfald och ser gärna kvinnliga sökanden.

Vi har gjort vårt medieval och kommer inte använda oss av extern hjälp för rekrytering eller marknadsföring.

Sista dag för ansökan är 31 augusti 2022. Ansökningar behandlas löpande och processen kan avslutas tidigare. Sök därför idag!

Back To Top